Menu

Woonstijlen

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl werken we met woonstijlen. Hieronder leest u meer over de verschillende stijlen. 

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Woonstijlen

Tijdens de interieuradviesdagen wordt aan de hand van een moodboard uw woonstijl bepaald. Deze woonstijl geeft richting aan uw interieurontwerp, zodat de gebruikte materialen en kleuren ook echt bij elkaar passen. 

 

 

Industrieel, stoer, puur

Hierbij horen pure, natuurlijke materialen. Combineer grijstinten met blauw. Niet alleen in accessoires, maar bijv. ook een grove tafel, een muur van (schoon of gesaust) metselwerk.

 

Basic, natuurlijk, ingetogen

Basic naturel betekent lichte kleuren met natuurlijke materialen. Doordat je inrichting ingetogen blijft geeft het rust en ruimte. Een hoogpolig tapijt zorgt voor de warmte in huis.

 

Scandinavisch, licht, eenvoud

Deze stijl wordt voornamelijk bepaald door de combinatie van zachte kleuren en natuurlijke producten. Het is prachtig te combineren met grafische details en fijne, lichte producten.

 

 

Basic, modern, strak, lijnen

Modern betekent strakke lijnen en vormen en veel wit met enkele grijze of zwarte onderdelen. Kleur kan, maar kies dan voor één accentkleur en hou de rest rustig. Bij dit strakke interieur passen hoogglans kunststof materialen.

 

 

Kleurrijk, design, vorm

Een hele andere stijl is kleurrijk. Door kleuren te combineren zorg je voor een energiek en vrolijk huis. Let op: kies kleuren die in het palet tegenover elkaar staan en elkaar versterken en wees voorzichtig met accessoires.

 

 
 

 

New, chic, luxe, glans

Je bereikt deze city chic stijl door het gebruik van veel glanzende materialen. Strakke en ronde vormen en hoogglans accessoires. Combineer zilvermetallic met volle kleuren zoals aubergine.

 

 

Retro, modern, grafisch

Voor een moderne retro look kies je voor bekende grafische printjes, gecombineerd met moderne vormen. Print op print en kleur op kleur kan hierbij echt geen kwaad.

 

 

Klassiek, authentiek, rijk

Een klassieke woonstijl geeft een warm en luxe gevoel. Dat komt vooral door het gebruik van rijke, donkere materialen. Kleuren die hier mooi bij passen zijn bordeaux en donkerblauw.

 

 

Realisatie StudioWeb